Tragedie, marți seară, pe o șosea de pe raza comunei Ghimpați. Trei persoane și-au pierdut viața…!

Tragedie, marți seară, pe o șosea de pe raza comunei Ghimpați. Trei persoane și-au pierdut viața…!

Tragedie, marți  seara, pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei persoane și-au pierdut viața…

Marți, 2 iulie, seara, trei persoane și-au pierdut viața, în urma unui grav accident rutier, petrecut pe raza comunei Ghimpați, județul Giurgiu, iar alte cinci au ajuns la spital.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SAB-IF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ Giurgiu) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. Deși s-au început imediat manevrele de resuscitare, din nefericire acestea nu au avut niciun rezultat.

Celelalte persoane, victime ale accidentului în vârstă  de 14, 17, 19 și 38 de ani au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din Capitală.

La caz au intervenit pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman.

Sursa :ISU Giurgiu

Articolul Tragedie, marți seară, pe o șosea de pe raza comunei Ghimpați. Trei persoane și-au pierdut viața…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Tragedie, marți  seara, pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei persoane și-au pierdut viața… Marți, 2 iulie, seara, trei persoane și-au pierdut viața, în urma unui grav accident rutier, petrecut pe raza comunei Ghimpați, județul Giurgiu, iar alte cinci au ajuns la spital. În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. […]

Articolul Tragedie, marți seară, pe o șosea de pe raza comunei Ghimpați. Trei persoane și-au pierdut viața…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/tragedie-marti-seara-pe-o-sosea-de-pe-raza-comunei-ghimpati-trei-persoane-si-au-pierdut-viata/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 3 iulie 2024 12:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.