Tragedie pe șosea: trei morți și cinci răniți într-un accident produs pe DN6, între Valea Plopilor și Stâlpu

Tragedie pe șosea: trei morți și cinci răniți într-un accident produs pe DN6, între Valea Plopilor și Stâlpu

Tragedie, seara trecută, pe DN6, între localitațile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei bărbați și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier.

Alte cinci persoane au ajuns la spital.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SABIF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat.

Alte cinci persoane, în vârstă de 14, 17, 19 și 38 de ani au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală.

La caz au intervenit pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman.

Tragedie, seara trecută, pe DN6, între localitațile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei bărbați și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier. Alte cinci persoane au ajuns la spital. În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SABIF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/tragedie-pe-sosea-trei-morti-si-cinci-raniti-intr-un-accident-produs-pe-dn6-intre-valea-plopilor-si-stalpu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 3 iulie 2024 09:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.