Trei apartamente afectate și 20 de oameni evacuați dintr-un bloc, joi dimineață, în urma izbucnirii unui incendiu

Trei apartamente afectate și 20 de oameni evacuați dintr-un bloc, joi dimineață, în urma izbucnirii unui incendiu

Locatarii unei scări de bloc din municipiul Giurgiu au fost evacuaţi joi din cauza unui incendiu care a izbucnit la un apartament de la parter şi a afectat două apartamente de la etajele superioare, a anunţat ISU Giurgiu.

”ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe scara unui bloc din strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu în urma izbucnirii unui incendiu la unul dintre apartamente. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi SAJ, dar şi echipaje de poliţie”, se arată într-o informare transmisă de ISU Giurgiu.

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, ceea ce a făcut ca pompierii să ajute la evacuarea a 20 de persoane aflate în apartamentele de pe scara blocului, fiind folosite şi măştile din dotare.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum la un apartament situat la parterul blocului, iar proprietarul nu era acasă.

Mobilierul, articole textile, tâmplăria au ars în incendiu iar pereţii şi tavanele locuinţei s-au deteriorat.

Au mai fost afectate şi cabluri electrice, geamul de la dormitorul vecinilor de la primul etaj şi tâmplăria PVC de la o fereastră, la etajul al doilea.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător (www.agerpres.ro)

 

Locatarii unei scări de bloc din municipiul Giurgiu au fost evacuaţi joi din cauza unui incendiu care a izbucnit la


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/trei-apartamente-afectate-si-20-de-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-joi-dimineata-in-urma-izbucnirii-unui-incendiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 4 aprilie 2024 14:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.