Trei persoane rănite într-un accident produs pe șoeaua Bălănoaiei din Giurgiu

Trei persoane rănite într-un accident produs pe șoeaua Bălănoaiei din Giurgiu

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică seară, în municipiul Giurgiu. Evenimentul a avut loc pe șoseaua Bălănoaiei, între două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Echipajele medicale au preluat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, și două femei, de 31 și 42 de ani. Toate persoanele erau conștiente și cooperante; fiind transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică seară, în municipiul Giurgiu. Evenimentul a avut loc pe șoseaua Bălănoaiei, între două…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/trei-persoane-ranite-intr-un-accident-produs-pe-soeaua-balanoaiei-din-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 ianuarie 2024 14:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.