Un autoturism a luat foc pe DN 5. În mod ciudat, proprietarul mașinii nu a fost găsit de pompieri, la fața locului…

Un autoturism a luat foc pe DN 5. În mod ciudat, proprietarul mașinii nu a fost găsit de pompieri, la fața locului…

Un autoturism a luat foc,  luni  dimineață, pe DN5, adiacent sensului giratoriu, cu intenția probabil de a merge spre șoseaua de centură.

Mașina era staționată, iar în momentul în care au văzut că iese fum de sub capotă oamenii care se aflau în zonă au intervenit în încercarea de a stinge incendiul.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat  faptul că incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor, unde au ars mase plastice.

În mod curios proprietarul mașinii nu a fost găsit de pompieri la fața locului.

Conform echipei de pompieri sosită la fața locului, cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

(Jurnal)

Un autoturism a luat foc,  luni  dimineață, pe DN5, adiacent sensului giratoriu, cu intenția probabil de a merge spre șoseaua de centură. Mașina era staționată, iar în momentul în care au văzut că iese fum de sub capotă oamenii care se aflau în zonă au intervenit în încercarea de a stinge incendiul. La caz s-au […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-autoturism-a-luat-foc-pe-dn-5-in-mod-ciudat-proprietarul-masinii-nu-a-fost-gasit-de-pompieri-la-fata-locului/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=un-autoturism-a-luat-foc-pe-dn-5-in-mod-ciudat-proprietarul-masinii-nu-a-fost-gasit-de-pompieri-la-fata-locului
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 februarie 2023 00:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.