Un bărbat de 40 de ani din comuna Malu a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul

Un bărbat de 40 de ani din comuna Malu a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul

 Miercuri,  25 ianuarie, la ora 12.05, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un buldoexcavator s-a răsturnat peste un angajat al unei societăți comerciale.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști.  Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat de 40 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, în timp ce desfășura o serie de  lucrări  pe terenul unei societăți comerciale, s-a  răsturnat cu buldoexcavatorul pe care îl conducea.

Bărbatul a fost transportat imediat după accident la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate la ceva timp, în ciuda eforturilor medicilor , bărbatul a decedat.

 La această oră cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(Jurnal)

 Miercuri,  25 ianuarie, la ora 12.05, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un buldoexcavator s-a răsturnat peste un angajat al unei societăți comerciale. În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști.  Din primele cercetări a reieșit […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-barbat-de-40-de-ani-din-comuna-malu-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-buldoexcavatorul/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=un-barbat-de-40-de-ani-din-comuna-malu-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-buldoexcavatorul
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 26 ianuarie 2023 22:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.