Un bărbat de 53 de ani a vrut să sară de pe un bloc din Municipiu, astăzi după amiază!

Un bărbat de 53 de ani a vrut să sară de pe un bloc din Municipiu, astăzi după amiază!

După o ceartă cu soția un bărbat din municipiul Giurgiu  s-a urcat pe un bloc și a amenințat că se aruncă…! Negociatorii, polițiştii şi pompierii au intervenit la fața locului. În cele din urmă, bărbatul a fost coborât de pe terasa blocului, în urma discuției prelungite cu negociatorul.

      Sesizarea a fost făcută către Poliție la ora 15.11, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu fiind sesizați despre o posibilă tentativă de suicid, în municipiul Giurgiu.

      Din verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani,  în urma unor discuții aprinse cu soția sa, ar fi amenințat că se va arunca de pe un bloc, situat pe strada Negru Vodă.

      Alertați, pompierii au ajuns şi ei la locul incidentului. Salvatorii de la ISU Giurgiu s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

(Jurnal)

Articolul Un bărbat de 53 de ani a vrut să sară de pe un bloc din Municipiu, astăzi după amiază! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

După o ceartă cu soția un bărbat din municipiul Giurgiu  s-a urcat pe un bloc și a amenințat că se aruncă…! Negociatorii, polițiştii şi pompierii au intervenit la fața locului. În cele din urmă, bărbatul a fost coborât de pe terasa blocului, în urma discuției prelungite cu negociatorul.       Sesizarea a fost făcută […]

Articolul Un bărbat de 53 de ani a vrut să sară de pe un bloc din Municipiu, astăzi după amiază! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-barbat-de-53-de-ani-a-vrut-sa-sara-de-pe-un-bloc-din-municipiu-astazi-dupa-amiaza/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 31 iulie 2023 20:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.