Un bărbat din Bolintin a fost arestat pentru că și-a bătut mama; femeia a refuzat ordinul de protecție

La data de 31 martie a.c., ora 17.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizati direct de către o femeie, de 70 de ani, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiul său.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp ce aceasta se afla în curtea locuinței sale, din localitatea Bolintin Deal, pe fondul unui conflict verbal, ar fi fost lovită în zona capului, de către fiul său, un bărbat, de 47 de ani.

Polițiștii au fost întocmit formularul de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, de unde a reieșit faptul că există risc iminent, însă persoana vătămată s-ar fi opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu.

Femeia agresată a fost transportată la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicle.

La data de 1 aprilie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 2 aprilie a.c., acesta va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale. (IPJ Giurgiu)

 

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.