Un bărbat din Joița pus sub control judiciar pentru agresivitatea manifestată față de soție…

Un bărbat din Joița pus sub control judiciar pentru agresivitatea manifestată față de soție…

La data de 20 martie, ora 21.00, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din comuna Joița, cu privire la faptul că solicită intervenția unui echipaj medical, soția sa fiind rănită în urma unui conflict între cei doi.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, femeia în vârstă de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu soțul său, ar fi fost împinsă de către acesta – un bărbat, de 37 de ani – lovindu-se în zona feței, de tocul unei uși.

La locul evenimentului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu, care a acordat femeii îngrijiri medicale , femeia refuzând transportul la o unitate spitalicească.

La acel moment polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ulterior, la data de 22 martie, polițiștii secției au fost sesizați, de aceeași femeie, despre faptul că de data aceasta soțul său i-ar fi distrus anvelopele autoturismului, tot pe fondul unor discuții violente cu acesta.

Drept urmare, bărbatului i s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 25 martie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.  pentru ca în cursul zilei de marți, 26 martie, unitatea de parchet competentă  să dispună față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

(Jurnal)

 

Articolul Un bărbat din Joița pus sub control judiciar pentru agresivitatea manifestată față de soție… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 20 martie, ora 21.00, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din comuna Joița, cu privire la faptul că solicită intervenția unui echipaj medical, soția sa fiind rănită în urma unui conflict între cei doi. În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat […]

Articolul Un bărbat din Joița pus sub control judiciar pentru agresivitatea manifestată față de soție… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-barbat-din-joita-pus-sub-control-judiciar-pentru-agresivitatea-manifestata-fata-de-sotie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 26 martie 2024 22:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.