Un bărbat din Vâlcea s-a aruncat cu un copil în brațe de la etaj. Au căzut în gol de la mare înălțime. Vecinii descriu scene cumplite

Incident şocant în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 40 s-a aruncat cu un copil în brațe de la înălțime mare. Cei doi au căzut în gol de la etajul patru al unui bloc. Individul este cunoscut cu probleme psihice. În urma impactului cu solul, acesta nu a supraviețuit, iar micuțul se zbate între viață și moarte. A ajuns în stare gravă la spital.

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc. Avea un copil în brațe

Tragicul eveniment a fost semnalat miercuri, 5 ianuarie, în orașul Râmnicu Vâlcea. Autorităţile au fost alarmate de către vecini să intervină, după ce două persoane au căzut de la etajul patru al unui bloc.

Martorii au povestit că au auzit o bubuitură puternică, pe care au asociat-o cu impactul survenit în urma căderii de la înălțime. Vecinii au ieșit repede la geam sau în fața blocului și din cauza urletelor copilului, care nu se mai putea opri din plâns. La ora 16 şi 14 minute, un martor a sunat la 112, după ce a văzut cum un bărbat și un copil cad în gol de la etajul patru.

Bubuitura puternică i-a alertat pe vecini

Înainte de sosirea polițiștilor şi a echipajelor de salvare, bărbatul ar fi apucat să spună, confuz, că au fost aruncaţi de la etaj. Însă, locatarii spun că are probleme de ordin psihic. Acesta locuia cu iubita lui și copilul acesteia. Femeia este cadru sanitar la un spital din oraș. Se ştie despre omul care a recurs la acest gest extrem că lucra ca şofer de TIR.

Poliţia Vâlcea a confirmat că bărbatul care s-a aruncat în gol nu a supravieţuit, rănile suferite în urma căzăturii fiind incompatibile cu viaţa.
Copilul de șapte ani, în schimb, se află în stare gravă la spital, fiind transferat la Craiova cu multiple fracturi şi contuzii.

„Copilul a plecat la ora 18.30 la Craiova cu o contuzie pulmonară majoră. Starea, şi a copilului, fiind gravă”, a transmis Dan-Constantin Pădureanu – manager SAJ Vâlcea, pentru Observator.

Incidentul șocant a avut loc după ora 4 PM

Deoarece ancheta este în curs, nu se poate comunica deocamdată motivul pentru care vâlceanul a ales să se arunce de la etajul patru, în braţe cu minorul. Incidentul şocant s-a produs în Cartierul Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

„Astăzi (5 ianuarie – n.r.), în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani şi de copilul său minor, în vârstă de 7 ani.

La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Poliţia Vâlcea, prin intermediul unui comunicat.

Era șofer de TIR, cu probleme psihice

Din relatările vecinilor, între bărbatul de 40 de ani şi iubita lui existau certuri frecvente. Șoferul de TIR ar fi avut probleme cu drogurile, dar şi cu capul. Criminaliştii trebuie să afle dacă a fost un accident sau un gest intenţionat.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.