Un cetăţean turc, reţinut 24 de ore pentru contrabandă cu peste 5 kg de bijuterii din aur

Un cetăţean turc, reţinut 24 de ore pentru contrabandă cu peste 5 kg de bijuterii din aur

https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-un-cetatean-turc…

În data de 15.11.2023, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Giurgiu, au efectuat un control amănunțit, în proximitatea P.T.F. Giurgiu, asupra unui autocar înmatriculat în Turcia, ce aparține unei firme de transport.

La volanul acestuia se afla un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani.

În urma efectuării controlului,  polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în compartimentul motor, mai multe cutii din carton înfășurate cu bandă adezivă, ce conțineau bijuterii din aur, în cantitate totală de 5.294 grame, estimate la o valoare de 1.535.260 lei.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute în vederea expertizării și continuării cercetărilor de către S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, cetățeanul turc a fost reținut pentru 24 de ore, iar față de acesta se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

(Jurnal)

 

Articolul Un cetăţean turc, reţinut 24 de ore pentru contrabandă cu peste 5 kg de bijuterii din aur apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

https://www.politiadefrontiera.ro/…/i-un-cetatean-turc… În data de 15.11.2023, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Giurgiu, au efectuat un control amănunțit, în proximitatea P.T.F. Giurgiu, asupra unui autocar înmatriculat în Turcia, ce aparține unei firme de transport. La volanul acestuia se afla un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani. În urma efectuării controlului,  […]

Articolul Un cetăţean turc, reţinut 24 de ore pentru contrabandă cu peste 5 kg de bijuterii din aur apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-cetatean-turc-retinut-24-de-ore-pentru-contrabanda-cu-peste-5-kg-de-bijuterii-din-aur/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 noiembrie 2023 17:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.