Un copac căzut pe carosabil a blocat traficul astăzi dimineață, pe o porțiune a șoselei Giurgiu -București

Un copac căzut pe carosabil a blocat traficul astăzi dimineață, pe o porțiune a șoselei Giurgiu -București

În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unui copac căzut pe partea carosabilă, pe DN 5, în apropierea localității Plopșoru.

Evenimentul s-a produs pe sensul de mers spre Capitală. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru degajarea acestuia și un echipaj din cadrul IPJ.

Din fericire, în cădere, copacul nu a avariat niciun autoturism sau alte bunuri.

Reamintim faptul că județul Giurgiu s-a aflat  sub  atenționare meteorologică tip Cod Galben de precipitații sub formă de ninsoare și intensificări ale vântului cu viteze de 30-35 km/h, până astăzi, la ora 10.00.

(Jurnal)

În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unui copac căzut pe partea carosabilă, pe DN 5, în apropierea localității Plopșoru. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers spre Capitală. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru degajarea acestuia și un […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-copac-cazut-pe-carosabil-a-blocat-traficul-astazi-dimineata-pe-o-portiune-a-soselei-giurgiu-bucuresti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=un-copac-cazut-pe-carosabil-a-blocat-traficul-astazi-dimineata-pe-o-portiune-a-soselei-giurgiu-bucuresti
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 29 ianuarie 2023 16:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.