Un copil de 2 ani a fost găsit de polițiștii de frontieră giurgiuveni, ascuns în portbagajul mașinii unui cetățean german.

Un copil de 2 ani a fost găsit de polițiștii de frontieră giurgiuveni, ascuns în portbagajul mașinii unui cetățean german.

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au găsit, miercuri, 30 august. un copil, cetăţean turc, în vârstă de aproximativ 2 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism.

Autovehiculul era condus de un cetăţean german, de origine turcă. Acesta  a declarat că este unchiul copilului, potrivit News.ro.

„În data de 30.08.2023, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean german de origine turcă, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Germania. Împreună cu şoferul mai călătoreau, ca pasageri, un alt adult, cetăţean turc şi doi minori, cetăţeni germani”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Cu ocazia controlului de frontieră, în portbagajul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns sub bagaje, un copil în vârstă de doi ani. „Cu privire la cele constatate, conducătorul autoturismului a prezentat paşaportul minorului, a declarat că acesta este nepotul său şi intenţiona să se deplaseze cu el în Germania.

Întrucât minorul nu deţinea viză de intrare pe teritoriul Uniunii Europene, bărbatul l-a ascuns în portbagaj.

”Având în vedere aspectele constatate, în baza Protocolului româno-bulgar, cei în cauză au fost preluaţi de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, precizează Poliţia de Frontieră.

(Jurnal)

Articolul Un copil de 2 ani a fost găsit de polițiștii de frontieră giurgiuveni, ascuns în portbagajul mașinii unui cetățean german. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au găsit, miercuri, 30 august. un copil, cetăţean turc, în vârstă de aproximativ 2 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism. Autovehiculul era condus de un cetăţean german, de origine turcă. Acesta  a declarat că este unchiul copilului, potrivit News.ro. „În data de 30.08.2023, în […]

Articolul Un copil de 2 ani a fost găsit de polițiștii de frontieră giurgiuveni, ascuns în portbagajul mașinii unui cetățean german. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-copil-de-2-ani-a-fost-gasit-de-politistii-de-frontiera-giurgiuveni-ascuns-in-portbagajul-masinii-unui-cetatean-german/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 31 august 2023 22:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.