Un magazin din Gorneni a fost la un pas să se transforme în scrum

Un magazin din Gorneni a fost la un pas să se transforme în scrum

Un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat, a pus în pericol un supermarket din localitatea Gorneni. Vântul a făcut ca flăcările să se extindă și la peretele exterior al unui magazin alimentar aflat în apropierea locului în care ardeau materiale din carton și plastic.

Când și-a dat seama de pericol, vânzătoarea a cerut ajutor.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD și SAJ. O femeie, în vârstă de 33 de ani, cu atac de panică, a fost monitorizată la fața locului de către echipajul de ambulanță.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la peretele magazinului, pe o suprafață de aproximativ 30 mp, dar și pe spațiul de lângă acesta, unde ardeau circa 100 kg de deșeuri din carton și plastic. Interiorul magazinului a fost inundat cu fum, însă pompierii au reușit să îl protejeze de flăcări.

Un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat, a pus în pericol un supermarket din localitatea Gorneni. Vântul a făcut ca flăcările să se extindă și la peretele exterior al unui magazin alimentar aflat în apropierea locului în care ardeau materiale din carton și plastic. Când și-a dat seama de pericol, vânzătoarea a cerut ajutor. La […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/un-magazin-din-gorneni-a-fost-la-un-pas-sa-se-transforme-in-scrum/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 19 august 2023 23:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.