Un tânăr de origine română a murit într-un spital din Marea Britanie după ce s-a plâns de dureri de cap

Durerile au devenit insuportabile în noaptea de 28 ianuarie şi Daniel Morgan a ajuns de urgenţă la spital, unde a murit două zile mai târziu. Durerea intensă de cap s-a dovedit a fi o hemoragie cerebrală care i-a fost fatală.
Daniel era pe lista donatorilor de organe şi dorinţa i-a fost îndeplinită – medicii l-au ţinut artificial în viaţă pentru a face posibil acest lucru.
Tânărul obţinuse o licenţă pentru a lucra în domeniul securităţii şi îşi dorea să aplice pentru un post de poliţist.
Verişoara sa, Alexandra Webb, şi-a amintit de noaptea în care Daniel şi-a pierdut cunoştinţa: „El a insistat că este în regulă, dar Evie (prietena sa) s-a dus să o trezească pe mama sa, Lisa. Până când a venit ea, el era deja inconştient. L-au aşezat într-o poziţie pentru prim ajutor şi au chemat ambulanţa. A răspuns tratamentului oferit de paramedici, dar au trebuit să-l stabilizeze pe tot drumul spre spital .
 A făcut o scanare RMN, urmând să fie pregătit pentru a fi transferat la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham. Ulterior însă ne-au zis că nu va mai fi dus pentru că nu se mai poate face nimic.
 A fost mutat la secţia de Terapie Intensivă şi conectat la aparate. Suferise o hemoragie cerebrală. Totul s-a întâmplat într-o oră şi jumătate, dar medicii au acţionat foarte repede. Sunam mereu să vedem cum se mai simte. A fost monitorizat pentru a vedea dacă există vreo reacţie. Un medic ne-a sunat şi ne-a spus că nu există activitate cerebrală. Din punct de vedere clinic, murise, însă corpul său era ţinut în viaţă artificial.
Apoi ni s-a permis să-l vizităm. Părea că doarme profund. I-au mai făcut nişte teste ca să confirme diagnosticul.
După ce au făcut toate verificările, ne-au permis să ne luăm rămas bun. A fost declarat mort la 12.30. Asistentele au spus că nu mai văzut aşa ceva la o persoană de vârsta lui Daniel, iar severitatea a fost foarte rară” .
„Era preferatul tuturor. Era calm şi blând. Şi-a trăit viaţa din plin şi a iubit-o foarte mult pe Evie”, a mai spus aceasta.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.