Una dintre cele mai cunoscute clădiri din România îi bagă bani în buzunar Alexiei Eram

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de știri de la Pro TV, Andreea Esca, se bucură de o carieră în domeniul online, acolo unde vedeta a strâns o comunitate frumoasă. Cu un cont de Youtube cu aproape 200 de mii de abonați și peste 680 de mii de urmăritori pe Instagram, Alexia este o tânără ce se poate lăuda cu statutul de influencer. Acesta este și motivul pentru care una dintre cele mai cunoscute clădiri din România îi rotunjește veniturile Alexiei Eram, în cadrul unei campanii recente.

Alexia Eram susține una dintre cele mai cunoscute clădiri din România. Vedeta primește bani frumoși pentru campania de promovare

Multe companii se îndreaptă tot mai des către cei care promovează în online diferite produse și servicii. Meseria de influencer a devenit una la care visează tinerii încă de la vârste mici, mai cu seamă pentru că permite un program flexibil, este bine remunerată și pare să nu te solicite prea mult. Pentru Alexia Eram această carieră a picat la fix, fiind obișnuită să trăiască în preajma notorietății mamei sale. Însă așa cum discipolul își depășește profesorul și fiica Andreei Esca pare să se bucure de o ascensiune impresionantă în ultimii ani. De curând, una dintre cele mai cunoscute clădiri din România a contribuit la creșterea sumelor din buzunarul Alexiei, care se ocupă de promovarea acestui loc.

Într-un videoclip postat pe contul său de TikTok în această vară, Alexia apare într-o serie de ipostaze, în timp ce îmbracă mai multe ținute. Vedeta se află în unul dintre cele mai vechi mall-uri din Capitală, București Mall, care a luat naștere în urmă cu 22 de ani. În luna septembrie 1999, pe vremea când mulți dintre noi nu cunoșteam noțiunea de mall, clădirea din zona Vitan, un proiect de 40.000 de metri pătrați, devenea București Mall. Spațiul modern și organizarea necunoscută pe atunci a magazinelor atrăgea clienții ca un magnet. Două decenii mai târziu, fiica Andreei Esca se numără printre influencerii care promovează acest spațiu comercial.

@alexiaeramSummer Sales at @bucurestimall

♬ original sound – alexiaeram

Proiectele vedetei au ajutat-o să își împlinească un vis. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat propriul său apartament

Chiar dacă abia a aniversat vârsta de 21 de ani, Alexia Eram se numără printre tinerii norocoși, care au cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Fiica prezentatoarei de la Pro TV a reușit să își termine studiile la Londra, în cadrul ”University For the Creative Arts”, și trăiește visul multor tineri de vârsta sa. Este implicată în numeroase proiecte, în calitate de influencer, iar acest lucru a ajutat-o să își vadă împlinită o dorință arzătoare, aceea de a avea propriul său apartament. De curând, Alexia a prezentat prin intermediul storia.ro locuința în care s-a mutat și pentru care a muncit de-a lungul anilor. Desigur, a avut nevoie și de un ajutor din partea părinților dar și de un credit, însă important este că tânăra a reușit să își vadă visul cu ochii.

Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!, a spus tânăra vedetă.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.