UZINA TERMOELECTRICĂ Giurgiu: Facturile mai mari de 1000 lei, la energia termică, pot fi plătite EȘALONAT!

UZINA TERMOELECTRICĂ Giurgiu: Facturile mai mari de 1000 lei, la energia termică, pot fi plătite EȘALONAT!

Consiliul de administrație al societății ”Uzina Termoelectrică Production Giurgiu” SA, analizând costurile cu energia termică din luna decembrie 2022, vine în sprijinul utilizatorilor  din sistemul centralizat care au facturi cu valori peste 1000 lei (inclusiv) prin acordarea facilității de a plăti în termen de 6 luni de la termenul scadent, fără plata penalităților.

Menționăm ca aceași facilitate este menținută pentru facturi ce depășesc valoarea mai sus menționată și pentru lunile anterioare (ianuarie, februarie ), cât și pentru luna în curs ( luna  martie 2023).

Cei aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, vor completa o cerere de eșalonare , facturile urmând a fi plătite în maxim 6 luni cu valori egale.

(Conducerea Societății ” Uzina Termoelectrica Production Giurgiu” SA.)

Consiliul de administrație al societății ”Uzina Termoelectrică Production Giurgiu” SA, analizând costurile cu energia termică din luna decembrie 2022, vine în sprijinul utilizatorilor  din sistemul centralizat care au facturi cu valori peste 1000 lei (inclusiv) prin acordarea facilității de a plăti în termen de 6 luni de la termenul scadent, fără plata penalităților. Menționăm ca […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/uzina-termoelectrica-giurgiu-facturile-mai-mari-de-1000-lei-la-energia-termica-pot-fi-platite-esalonat-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=uzina-termoelectrica-giurgiu-facturile-mai-mari-de-1000-lei-la-energia-termica-pot-fi-platite-esalonat-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 24 martie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.