Vântul puternic a creat probleme, azi dimineață, la două blocuri de locuit din Municipiul Giurgiu! (FOTO + VIDEO)

Vântul puternic a creat probleme, azi dimineață, la două blocuri de locuit din Municipiul Giurgiu! (FOTO + VIDEO)

Pe timpul atenționării meteorologice de precipitații însemnate cantitativ și vânt puternic,  pompierii au fost solicitați să intervină în  câteva situații critice din Municipiul Giurgiu.

Una dintre ele s-a manifestat chiar în jurul orei 10.00 , când pompierii giurgiuveni  au fost solicitați pentru degajarea acoperișului unui balcon situat într-un bloc din strada Tineretului, la etajul IV.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime. Aceștia au îndepărtat acoperișul din tablă, care era deja desprins, punând în pericol siguranța trecătorilor.

Al doilea caz a constat în degajarea unor bucăți de tencuială de pe fațada unui bloc din strada Vasile Alecsandri, la etajul VIII. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere, dotată cu accesorii specifice ce pot fi folosite în astfel de cazuri. (VIDEO)

Pe timpul atenționării meteorologice de precipitații însemnate cantitativ și vânt puternic,  pompierii au fost solicitați să intervină în  câteva situații critice din Municipiul Giurgiu. Una dintre ele s-a manifestat chiar în jurul orei 10.00 , când pompierii giurgiuveni  au fost solicitați pentru degajarea acoperișului unui balcon situat într-un bloc din strada Tineretului, la etajul IV. […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/vantul-puternic-a-creat-probleme-azi-dimineata-la-doua-blocuri-de-locuit-din-municipiul-giurgiu-foto-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vantul-puternic-a-creat-probleme-azi-dimineata-la-doua-blocuri-de-locuit-din-municipiul-giurgiu-foto-video
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 April 2023 14:59

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.