Vântul puternic, în rafale, a provocat panică și probleme mari în municipiul și județul Giurgiu

Vântul puternic, în rafale, a provocat panică și probleme mari în municipiul și județul Giurgiu

În urma codului portocaliu de vânt puternic emis de meteorologi pentru județul Giurgiu, până la  lăsarea serii, pompierii au intervenit în  mai multe locuri din municipiu și în câteva alte localități.

În strada Tabiei din municipiu, crengile unui copac au căzut pe fațada și acoperișul unei case și pe o conductă de gaz. Pompierii au acționat urgent  pentru eliberarea căii de acces în locuință și pentru îndepărtarea crengilor de pe conducta respectivă, tăindu-le…
Pe șoseaua București din municipiu, echipele de pompieri au acționat pentru degajarea unor elemente de construcție de pe acoperișul unei clădiri.
Pe strada Tineretului, izolația desprinsă de pe acoperișul unui bloc a pus în pericol siguranța trecătorilor, iar două panouri fotovoltaice s-au desprins de pe acoperișul unui bloc creând panică printre trecătorii din zonă. Unul dintre acestea a căzut peste cel al unei alte clădiri, aflate în apropiere.
În curtea Liceului Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din orașul Bolintin Vale, crengile unui copac, au fost rupte de vânt, punând în pericol siguranța cetățenilor, existând riscul ca acestea să cadă pe trotuar și pe cablurile de electricitate. În sprijinul pompierilor, a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.
Pe DN 41, în localitatea Băneasa,  crengile unui copac au căzut peste firele de electricitate.

La caz s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, cu autospeciale dotate cu accesorii specifice pentru astfel de misiuni și cu autospeciale pentru intervenție și salvare de la înălțime.

În municipiu, rafalele puternice  de vânt au întrerupt în mai multe zone din oraș de mai multe ori furnizarea energiei electrice cât și legăturile prin Internet.

(Jurnal)

Sursa : ISU Giurgiu

Articolul Vântul puternic, în rafale, a provocat panică și probleme mari în municipiul și județul Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În urma codului portocaliu de vânt puternic emis de meteorologi pentru județul Giurgiu, până la  lăsarea serii, pompierii au intervenit în  mai multe locuri din municipiu și în câteva alte localități. În strada Tabiei din municipiu, crengile unui copac au căzut pe fațada și acoperișul unei case și pe o conductă de gaz. Pompierii au […]

Articolul Vântul puternic, în rafale, a provocat panică și probleme mari în municipiul și județul Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/vantul-puternic-in-rafale-a-provocat-panica-si-probleme-mari-in-municipiul-si-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 3 aprilie 2024 01:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.