Veste neașteptată în showbiz! S-au despărțit după 18 ani de relație. Anunțul i-a șocat pe fani

Veste neașteptată în showbiz. Un cuplu celebru s-a despărțit după 18 ani de relație. Anunțul i-a șocat pe fani. El este un cunoscut cântăreț, iar ea un frumos model.

Divorțul anului în showbiz. Au decis să se despartă după 18 ani de relație și 8 de căsnicie

Este veste șoc în showbiz. Doi oameni celebri s-au despărțit după 18 ani de relație. Anunțul i-a șocat pe fani, întrucât el este un cunoscut cântăreț, iar ea un celebru fotomodel.

Julio Iglesias Jr., căci despre el este vorba, trece prin momente neplăcute, întrucât a divorțat de Charisse Verhaert, modelul care i-a fost alături de o mare bucată de timp.

Ce spunea cântărețul despre soția sa

Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhart au fost sunt împreună de 18 ani, iar în urmă cu nu mai puțin de opt ani, cele două celebrități au decis să-și unească destinele în cadrul unei ceremonii grandioase, care a avut loc la Palatul Rincon, o proprietate a marchizului Grinon.

Charisse s-a născut pentru a fi soția mea. Este tot ce mi-am putut dori”, spunea Julio Iglesias Jr cu mai multă vreme în urmă.

Fotomodelul a depus actele de divorț

Din nefericire, frumoasa lor povestea de dragoste a luat sfârșit. Conform La Vanguardia, modelul belgian, Charisse Verhart, a fost cea care a depus actele de divorț.

Aceasta a depus actele la Curtea Supremă din Miami, SUA, la începutul lunii august a anului 2020, însă urmează un adevărat război în instanță, întrucât modelul vrea împărțirea echitabilă a bunurilor dobândite de-a lungul relației.

Unde locuia celebrul cuplu care s-a despărțit

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, însă erau deja un cuplu încă din anul 2004. Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhart trăiau într-un cartier rezidențial din Miami, iar vecini le sunt chiar Enrique Iglesias și Anna Kournikova, fratele cântărețului și soția acestuia.

Chiar dacă nu au avut niciodată copii, aceștia și-ar fi dorit să devină părinți, după cum ei spuneau în cadrul unui interviu.

Nu se cunosc cauzele care au dus la divorț

Momentan nu se cunosc cauzele pentru care cei doi au decis să se despartă, însă presa internațională mondenă scrie că frumosul modelul a declarat că ”nu mai este nimic de făcut pentru a-și salva căsnicia”.

Pe de altă parte, se pare că frumoasa blonda a solicitat ca locuința în care trăiesc în prezent să-i rămână ei, iar Julio Iglesias Jr. să-i plătească o sumă compensatorie lunar, pentru a-și permite în continuare să trăiască aceiași viață pe care a dus-o până acum alături de interpret. În plus, Charisse Verhart își dorește și custodia patrupedului Molly, cățel pe care îl au de mai mulți ani.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.