Vica Blochina, mărturisiri emoţionante din perioada în care era însărcinată. “Nu am avut ce mânca, am vândut tot”

Relația amoroasă de 16 ani dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a ținut primele pagini ale publicațiilor mondene din România timp de mai mulți ani. De curând, frumoasa blondină a făcut declarații impresionante din perioada în care era gravidă cu Edan, fructul iubirii dintre ea și fostul selecționer al naționalei.

Vica Blochina, adevărul despre relația ei cu Victor Pițurcă

Vica Blochina nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate și populare vedete din România. La 46 de ani, fosta balerină pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Senzuala blondină a fost dintotdeauna curtată de foarte mulți bărbați, deși a mărturisit în nenumărate rânduri că Victor Pițurcă a fost marea iubire a vieții sale, cel pentru care ar fi ajuns în fața altarului.

Deși s-au certat prin tribunale, pentru că inițial Victor Pițurcă nu l-ar fi recunoscut legal pe fiul său Edan, Vica Blochina și tatăl băiatului ei au păstrat o relație cordială de dragul adolescentului. Recent, fosta balerină a făcut mărturisiri incredibile din perioada în care a fost însărcinată cu Edan.

Deși apropiați de-ai lui Piți au declarat că fostul antrenor s-ar fi ocupat de spitalizarea Vicăi atunci când l-a adus pe lume pe fiul său, blondina neagă aceste afirmații, spunând că nu a avut parte de niciun sprijin din partea tatălui copilului ei.

„Am avut momente foarte grele din punct de vedere financiar. Mai ales atunci când… Am avut momente când am fost însărcinată când nu am avut bani să mănânc! N-am avut bani de chirie! Am vândut mașina ca să am bani să pot să-l nasc pe Edan și să stau la spital privat, să plătesc, să cumpăr cărucior și tot ce trebuie pentru că n-am avut niciun suport din partea lui Piți și a trebuit să mă descurc singură, și am vândut tot!”, a declarat faimoasa Vica Blochina, conform celor de la Playsport.

Vica Blochina a pierdut apartamentul pe care i l-a facut cadou Victor Piturca

„Dacă aș fi avut o fată, aș învăța-o să nu facă lucrul ăsta!”

Deși a trecut prin multe momente dificile, iar relația cu un bărbat însurat i-ar fi adus anumite probleme, Vica Blochina susține că nu are regrete. Cu toate acestea, vedeta este de părere că experiența pe care a trăit-o în anii tinereții ar fi rănit persoane din jurul ei.

„Am trecut și prin perioada asta cu un om însurat, a fost o experiență… Bine, dacă aș fi avut o fată, aș învăța-o să nu facă lucrul ăsta. Este foarte greu, foarte greu. Când ești mai mic și mai tânăr nu înțelegi anumite lucruri, dar mai târziu înțelegi, poate ai rănit pe foarte multă lume în jurul tău!”, a mai povestit Vica Blochina, în cadrul emisiunii La Măruță de pe PRO TV.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.