Vicepreședintele CJ Giurgiu, Cristian ANCULESCU: ”Deschiderea noului Punct de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, a intrat în linie dreaptă!”

Vicepreședintele CJ Giurgiu, Cristian ANCULESCU: ”Deschiderea noului Punct de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, a intrat în linie dreaptă!”

 Astăzi, 19 aprilie,  a avut loc la Giurgiu,  întâlnirea de lucru  destinată discutării aspectelor legale și totodată de functionare, aplicabile activității în Punctul de Trecere a Frontierei Mocănașu.

Gazda acestei întâlniri a fost Cristian Anculescu,  atât în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean  Giurgiu cât  și de coordonator al acestui proiect.

La întâlnire  au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai APDF Giurgiu, DSVSA GIURGIU, Serviciului Județean al Poliției Transporturi Giurgiu, ACI Giurgiu, STS Giurgiu.

Consiliul Județean Giurgiu a asigurat în ultimii doi ani cadrul  necesar pentru clarificarea tuturor aspectelor logistice necesare cu privire la înființarea/repunerea in functiune a unui punct de trecere a frontierei ferry boat Giurgiu-Ruse pentru traficul internațional de mărfuri și călători, situat în municipiul Giurgiu (România), Kilometrul 489+500, Ostrov Mocănașu – ne spunea vicepreședintele CJ, Cristian Anculescu, la finalul întâlnirii de miercuri.

Astfel, în urma demersurilor susținute întreprinse la nivelul instituției noastre și a consultărilor realizate cu toți factorii de decizie de la nivel local și central, inclusiv la nivelul administrației și operatorului din Republica Bulgaria, S.C.A.E.P. Giurgiu Port S.A., operator al infrastructurii de transport Mocănașu, a Consiliului Județean Giurgiu, urmează ca în maxim 30 de zile întreaga infrastructură de transport Mocănașu să  fie în parametri optimi de funcționare – a mai precizat vicepreședintele Anculescu.

Intâlnirea s-a finalizat prin vizitarea punctului de trecere a frontierei, pentru clarificarea la fața locului a repartizării spațiilor necesare asigurării fluxurilor de lucru, conform competențelor legale.

Astfel, deschiderea noului punct de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, pentru fluidizarea traficului la frontieră și dezvoltarea economică a zonei, a intrat în linie dreaptă

(Jurnal)

 Astăzi, 19 aprilie,  a avut loc la Giurgiu,  întâlnirea de lucru  destinată discutării aspectelor legale și totodată de functionare, aplicabile activității în Punctul de Trecere a Frontierei Mocănașu. Gazda acestei întâlniri a fost Cristian Anculescu,  atât în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean  Giurgiu cât  și de coordonator al acestui proiect. La întâlnire  au participat […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/vicepresedintele-cj-giurgiu-cristian-anculescu-deschiderea-noului-punct-de-trecere-a-frontierei-giurgiu-ruse-a-intrat-in-linie-dreapta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vicepresedintele-cj-giurgiu-cristian-anculescu-deschiderea-noului-punct-de-trecere-a-frontierei-giurgiu-ruse-a-intrat-in-linie-dreapta
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 aprilie 2023 21:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.