Vreți răspunsuri la întrebări? Luați un telefon și transmiteți în direct din Primăria Giurgiu

Vreți răspunsuri la întrebări? Luați un telefon și transmiteți în direct din Primăria Giurgiu

Toată lumea știe. Când vrei să intri în primăria Giurgiu, un nene, sau o tanti de la pază te asaltează cu întrebări: Unde mergeți?, Da’ ce problemă aveți?, Știe că veniți?…Pe undeva e normal, e instituție publică.

Da’ să te plimbi cu telefonul prin primărie, live pe facebook, fără să-ți zică nimeni nimic, nu am mai văzut.

Ei bine, azi, s-a creat un precedent periculos.

Un giurgiuvean a mers în audiență la viceprimarul Ionel Muscalu, fiind în direct, pe Facebook, de la intrare până la ieșire, cu permisiunea de a filma tot, permisiune obținută de la viceprimar, chipurile din motiv de transparență.

Toată audiența s-a văzut pe rețeaua de socializare și fără a-i reproșa ceva giurgiuveanului îndrăzneț, nu putem să nu ne întrebăm, noi și giurgiuvenii de rând care nu au parte de atâta amabilitațe, deschidere, transparență, zâmbete largi și strângeri de mâini, de unde moda asta și de ce unii au voie și alții nu?

Ce-ar fi, dragi giurgiuveni, când vreți să vă rezolvați vreo problemă la primărie sau sunteți primiți în audiență sau păsuiți din motiv de program încărcat, să începeți să filmați prin birouri, pe la d-lul primar, pe la viceprimari, live pe facebook, pe tik tok și ce-o mai fi?

Și dacă nu vă lasă, aveți precedent: D-lul de ce a fost lăsat și noi nu?

Lăsând gluma la o parte, vă spunem că nouă, jurnaliștilor, ni se cere acreditare dacă vrem să participăm la ședințe, conferințe și ce-o mai organiza primăria, deși informațiile ajung la dvs., la cititori.

Așadar, după modelul de azi, patentat în biroului viceprimarului Muscalu, aveți liber la filmat și dacă nu vi se permite, reveniți. Se poartă.

 

Toată lumea știe. Când vrei să intri în primăria Giurgiu, un nene, sau o tanti de la pază te asaltează cu întrebări: Unde mergeți?, Da’ ce problemă aveți?, Știe că…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/vreti-raspunsuri-la-intrebari-luati-un-telefon-si-transmiteti-in-direct-din-primaria-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 22 ianuarie 2024 20:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.