Western local! După ce și-a ”parcat” calul în fața unui supermarket, proprietarul a plecat după cumpărături…!

Western local! După ce și-a ”parcat” calul în fața unui supermarket, proprietarul a plecat după cumpărături…!

      Scenele ”de-a râsu – plânsu”, pe care vi le descriem, s-au petrecut în urmă cu puțin timp, în zona unui celebru hipermarket din Municipiul Giurgiu.

Proprietarul unui cal a găsit de cuviință să îşi lase  animalul priponit pe spațiul verde de lângă şoseaua unității comerciale și a plecat  la cumpărături.

  Poate nu ar fi fost atât de gravă abaterea, dacă animalul nu scăpa din pripon şi nu se plimba slobod printre maşinile care circulau în acel moment pe bulevardul Bucureşti, riscând să producă o ditamai tragedia.

      Observând pericolul, un cetățean a sunat la 112 şi a alertat autoritățile. La fața locului au intervenit polițiştii de la Biroul Protecția Animalelor, din cadrul IPJ Giurgiu, dar şi polițiştii locali.

Cum proprietarul nu era de găsit, la început polițiștii au intenționat să ia calul de căpăstru și  să-l confiște, conform legii.

Ei  însă au decis să-l mai aştepte puțin pe proprietar,  până îi va întocmi  amenda.

      Câteva zeci de minute mai târziu, a apărut și proprietarul, să îşi revendice calul.

În cele din urmă, bărbatul, în vârsă de 30 de ani, din județul Teleorman, a primit doar un avertisment din partea polițiştilor de la Biroul Protecția Animalelor, pentru că nu avea… calul cipat!

Polițiştii locali i-au aplicat, la rândul lor, ciudatului proprietar o amendă de 100 de lei pentru ”lăsarea în liberate a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”.

(Jurnal)

      Scenele ”de-a râsu – plânsu”, pe care vi le descriem, s-au petrecut în urmă cu puțin timp, în zona unui celebru hipermarket din Municipiul Giurgiu. Proprietarul unui cal a găsit de cuviință să îşi lase  animalul priponit pe spațiul verde de lângă şoseaua unității comerciale și a plecat  la cumpărături.   Poate […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/western-local-dupa-ce-si-a-parcat-calul-in-fata-unui-supermarket-proprietarul-a-plecat-dupa-cumparaturi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=western-local-dupa-ce-si-a-parcat-calul-in-fata-unui-supermarket-proprietarul-a-plecat-dupa-cumparaturi
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 aprilie 2023 16:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.