Zeci de mii de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un autocar, la Frontiera de la Giurgiu

Zeci de mii de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un autocar, la Frontiera de la Giurgiu

La data de 02.09.2023, în jurul orei 03.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la intrarea în țară un autocar ce aparține unei firme de transport persoane, condus de un cetățean român.

         În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, disimulate printre bagaje, 39.200 de țigarete, având timbru fiscal specific Turciei, ce aparțin unui pasager,cetățean leton, în vârstă de 41 de ani, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

 Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 49.000 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar față de pasager a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

(Jurnal) 

Sursa: Inspector de poliție – Stan Raluca

Articolul Zeci de mii de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un autocar, la Frontiera de la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 02.09.2023, în jurul orei 03.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la intrarea în țară un autocar ce aparține unei firme de transport persoane, condus de un cetățean român.          În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, disimulate printre bagaje, 39.200 de țigarete, […]

Articolul Zeci de mii de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un autocar, la Frontiera de la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/zeci-de-mii-de-tigarete-ascunse-printre-bagaje-descoperite-intr-un-autocar-la-frontiera-de-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 septembrie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.