„ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES” – premiera care ne-a convins că Teatrul Tudor Vianu are actori talentați!

„ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES” – premiera care ne-a convins că Teatrul Tudor Vianu are actori talentați!

Am participat la premiera spectacolului ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu. Este a doua premieră a teatrului din Giurgiu la care am asistat în ultimul an, și pot spune că m-am bucurat că am mers. Știam că nu mi se adresează, că subiectul spectacolului este mai degrabă destinat tinerilor, adolescenților, al căror caracter se formează acum.


Colectivul de actori talentați ai Teatrului Tudor Vianu, regizorul Ioan Crețescu, scenografa Ana Udeanu și toți cei implicați în realizarea spectacolului au reușit să ne introducă în poveste, să ne reamintească de adolescență, de problemele pe care le aveam atunci – chiar dacă am trăit în alte vremuri, cu alte genuri de probleme existențiale –, să trăim alături de personaje, să le simțim angoasele, dar și momentele de descătușare.


Felicitări pentru alegerea piesei, cu tematică de actualitate, un text ofertant pentru actorii giurgiuveni, care ne-au încântat cu jocul lor.
Cea mai mare bucurie a fost faptul că în sală, în procent de minimum 60%, s-au aflat adolescenți, cărora, din aplauzele de final, am înțeles că le-a plăcut. Poate că azi, aici, teatrul a mai câștigat niște viitori spectatori fideli!


Decorul și recuzita, extrem de minimaliste de altfel, dar foarte sugestive și inspirate, au avut rolul lor, bine punctat.
La final, am văzut pe fața doamnei Ana Sivu-Daponte, managerul teatrului, satisfacția lucrului bine făcut, mândria față de actorii aplaudați la scenă deschisă, dar și surpriza, neașteptându-se probabil la un asemenea succes.

Mulțumim pentru invitație, vă felicităm pe toți pentru activitatea depusă și promitem că vom fi prezenți de fiecare dată în sală.

(Jurnal)

Articolul „ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES” – premiera care ne-a convins că Teatrul Tudor Vianu are actori talentați! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Am participat la premiera spectacolului ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu. Este a doua premieră a teatrului din Giurgiu la care am asistat în ultimul an, și pot spune că m-am bucurat că am mers. Știam că nu mi se adresează, că subiectul spectacolului este mai degrabă destinat tinerilor, […]

Articolul „ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES” – premiera care ne-a convins că Teatrul Tudor Vianu are actori talentați! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ziua-in-care-am-inteles-premiera-care-ne-a-convins-ca-teatrul-tudor-vianu-are-actori-talentati/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 septembrie 2023 01:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.