Toalete si clase renovate pe banii de eclere, placinte, sarmale, mici, și conserve de tot felul

Toalete si clase renovate pe banii de eclere, placinte, sarmale, mici, și conserve de tot felul

Copiii de la o scoala din Giurgiu au strans bani pentru renovarea scolii prin organizarea unui targ
Audio
Intro
Vindem prajituri si tot felul de bunătăți, să renovăm toaletele salile de clasa și culuoarul școlii. Asta au spus astăzi copiii Școlii „SF. Gheorghe” din Municipiul Giurgiu. Împreună cu dascălii lor și,  ajutați de părinți, ei au  strângă bani pentru renovarea bailor si claselor , prin bunăvoința giurgiuvenilor, ÎN curtrea școlii lor, au arătat cum se face un adevărat târg bogat de toamnă cu fructe și legume de sezon , murături, compoturi, dulcețuri și dovleci sculptați, 
vox bai si clase pe banii de eclere
Ce nu au putut rezolva autoritațile de aproape 20 de ani, au reușit, azi copiii, profesori, parinții și bunicii.
Camelia Dumitru Sacheti 
Relatare 

La târgul de toamna  din   curtea scolii Școlii „SF. Gheorghe” din Municipiul Giurgiu,  cel mai bine s-au vandut prajiturile și placintele de casă. Imdediat s-au dat eclerele,  și clatitele.

Uitată de autorități, nedotata și nerenovata de când lumea, singura soluție pentru a atrage atenția asupra Școlii a fost această acțiune inedită organizata de elevii si profesorii scolii, sustinuți de părinți și bunici.
aici ar merge voxul cu participantul care spune -bani putini de la primărie
Fiecare cumpărător a dat cât a vrut și cât a putut pentru a contribui la crearea unor condiții normale pentru t sute de elevi.
Încă de la deschdere, de la standul cu sarmale mai ramasese doar, mirosul , iar o mamică vindea ultimii mici pe care ii preparase.
VOX Sarmale si mici facuti de mamică
De la clasa a 6-a B am cumparat si eu toată placinta cu dovleac , iar cei mici au calculat cat cost și mi-au facut discount.
                                       Ceva din voxul cu negresă
De la Andrei am aflat că dacă vrei să faci un lucru bine, îl faci chiar tu. Și iar am cumpărat toată plăcinta cu dovleac .
Vox Dovleac crescut in ghiveci, apoi facut placinta de un elev
Doamna dirigină de la a 5-a  ne-a spus că vânzările au întrecut toate asteptările .
vox diriginta
la final, 2 elevi de la a 6-a b, s-au oferit sa ma ajute sa duc  plasele la mașină. Asadar, ce nu au facut de 20 de ani autoritățile , au reușit intr-o bună zi insorită de toamnă să facă  munca, buna-vointa , voluntariatul, societatea civilă  si dragostea pentru copiii unei scoli, cu grad seismic ridicat .
 Vox la final
Sarmale cu mămăligă, prăjituri de casă, plăcinte, compoturi, murături, fructe, dulcețuri…toate bunătățile toamnei s-au găsit azi la târgul organizat în curtea Scolii “Sf. Gheorghe” din Giurgiu.
Uitată de autorități, nedotata și nerenovata de când lumea, singura soluție pentru a atrage atenția asupra Școlii a fost această acțiune inedită.
Fiecare cumpărător a dat cât a vrut și cât a putut pentru a contribui la crearea unor condiții normale pt sute de elevi.
Felicitări Comitetului de părinți, elevilor și cadrelor didactice!

Copiii de la o scoala din Giurgiu au strans bani pentru renovarea scolii prin organizarea unui targ Audio blob:https://web.whatsapp.com/79431a85-a2f3-4315-b8da-db52c0fa4ab0 Intro Vindem prajituri si tot felul de bunătăți, să renovăm toaletele…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/29787-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 10 noiembrie 2023 17:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.