5.000 de giurgiuveni au semnat pentru susținerea AUR la europarlamentare

5.000 de giurgiuveni au semnat pentru susținerea AUR la europarlamentare

Ca și celelalte partide politice, Alianța pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR) este în plină campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.

În Municipiul Giurgiu au fost instalate corturi unde giurgiuvenii își pot lăsa semnăturile pentru susținerea candidaților la Parlamentul European.

AUR a dat startul campaniei de strângere de semnături pe 1 martie și potrivit coordonatorului AUR Giurgiu, Iulian Năipeanu, până la acest moment s-au strâns 5.000 de semnături.

Cum targetul este de 15.000 de semnături, în județul Giurgiu, în perioada următoare toate echipele AUR vor fi pe teren pentru a-i convinge pe giurgiuveni că lista europarlamentarilor propuși de partid merită să reprezinte România la Bruxelles.

Giurgiuvenii care vor să consulte lista candidaților AUR la europarlamentare, o pot face accesând site-ul Candidați AUR – Alegeri Europarlamentare 2024 (europarlamentari2024.ro)

Ca și celelalte partide politice, Alianța pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR) este în plină campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. În Municipiul Giurgiu au fost instalate corturi unde…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/5-000-de-giurgiuveni-au-semnat-pentru-sustinerea-aur-la-europarlamentare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 27 martie 2024 20:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.