500 DE CANDIDAȚI S-AU ÎNSCRIS LA BACALAUREATUL DE TOAMNĂ

500 DE CANDIDAȚI S-AU ÎNSCRIS LA BACALAUREATUL DE TOAMNĂ

Miercuri a început sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, examen la care, conform datelor înregistrate și transmise de unitățile școlare cu nivel liceal, în județul Giurgiu s-au înscris 504 de candidați, care susțin probele integral sau parțial (în funcție de rezultatele obținute în sesiunile anterioare și recunoscute ca atare).

Aceștia susțin examenul în  două centre de examen: cel de la Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu”, din municipiu și cel de la Liceul ”Dimitrie Bolintineanu”, din Bolintin Vale.

Probele scrise ale examenului Național de Bacalaureat sesiunea de toamnă, au început miercuri, cu Limba şi literatura română, probă la care au fost înscriși 584 candidați.

Joi a fost susținută proba obligatorie a profilului , cu 325 candidati înscriși, iar vineri, 18 august, umează proba la alegere a profilului şi specializării (308 candidati înscriși).

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 25 august (până la ora 12:00), iar depunerea contestațiilor se poate face în aceeași zi, până la ora 18:00.

La Examenul Național de Bacalaureat se consideră promovați  absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise și au fost notați cel puțin cu 5 la fiecare dintre acestea, obținând cel puţin media 6 la probele scrise.

 

Miercuri a început sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, examen la care, conform datelor înregistrate și transmise de unitățile școlare cu nivel liceal, în județul Giurgiu s-au înscris 504 de candidați, care susțin probele integral sau parțial (în funcție de rezultatele obținute în sesiunile anterioare și recunoscute ca atare). Aceștia susțin examenul în  două …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/08/17/500-de-candidati-s-au-inscris-la-bacalaureatul-de-toamna/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 17 august 2023 17:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.