ÎNCERCA SĂ TREACĂ GRANIȚA FRAUDULOS… NU A REUȘIT

ÎNCERCA SĂ TREACĂ GRANIȚA FRAUDULOS… NU A REUȘIT

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu-PTF Giurgiu au depistat un cetăţean turc, care a încercat să iasă fraudulos din România, evitând controlul din punctul de frontieră, deoarece nu deţinea documente valabile.

În data de 16.08.2023, ora 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona arterelor de control pe specificul marfă, deplasându-se pe jos, o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în punctul de trecere.

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru interceptarea persoanei, care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul este cetăţean turc, în vârstă de 64 ani, ce intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalităţile specifice de control, deoarece dorea să ajungă în Turcia şi nu deţinea documente de călătorie valabile.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

IPTF GIURGIU

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu-PTF Giurgiu au depistat un cetăţean turc, care a încercat să iasă fraudulos din România, evitând controlul din punctul de frontieră, deoarece nu deţinea documente valabile. În data de 16.08.2023, ora 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona arterelor de …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/08/17/incerca-sa-treaca-granita-fraudulos-nu-a-reusit/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 17 august 2023 17:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.