A crescut masiv numărul celor care își caută slujbe ”part time” sau de week-end!

A crescut masiv numărul celor care își caută slujbe ”part time” sau de week-end!

 Potrivit datelor e-jobbs, din ce în ce mai mulți români caută suplimentarea veniturilor pentru a-și acoperi costurile sociale din ce în ce mai ridicate.

Solicitările pentru job-urile de weekend au crescut cu 200%, în timp ce solicitările  pentru slujbe part time cu peste 50%.

Cifrele arată că pentru tot mai mulți români salariul  jobb-ului principal nu mai este suficient pentru a acoperi costurile vieții, motiv pentru care ei caută variante prin care să câștige bani în plus.

(Jurnal)

 Potrivit datelor e-jobbs, din ce în ce mai mulți români caută suplimentarea veniturilor pentru a-și acoperi costurile sociale din ce în ce mai ridicate. Solicitările pentru job-urile de weekend au crescut cu 200%, în timp ce solicitările  pentru slujbe part time cu peste 50%. Cifrele arată că pentru tot mai mulți români salariul  jobb-ului principal […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/a-crescut-masiv-numarul-celor-care-isi-cauta-slujbe-part-time-sau-de-week-end/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=a-crescut-masiv-numarul-celor-care-isi-cauta-slujbe-part-time-sau-de-week-end
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 mai 2023 19:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.