A crescut valoarea bunurilor confiscate de Polițiștii de frontieră ai ITPF Giurgiu. Care sunt cele mai traficate mărfuri peste graniță, alături de țigări…!

A crescut valoarea bunurilor confiscate de Polițiștii de frontieră ai ITPF Giurgiu. Care sunt cele mai traficate mărfuri peste graniță, alături de țigări…!

În ceea ce privește Combaterea infracţionalităţii economico-financiare în cursul anului precedent la nivelul Inspectoratilui județean al Poliției de Frontieră Giurgiu  se manifestă o creștere aq cazurilor

Astfel,  anul trecut  au fost constatate 344 infracţiuni de natură economico-financiară (contrabandă, fraude vamale, respectiv de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală).

În ceea ce privește valoarea bunurilor confiscate, se constată o creștere cu 73,49% față de perioada de referință a anului 2021. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 76.138.683 lei.

Principalele categorii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute care au fost confiscate sunt:

  • Încălțăminte – 16.332 perechi;

  • Articole parfumerie – 63.951 buc;

  • Produse de marochinărie – 9.964 buc;

  • Jucării – 720 buc;

  • Băuturi alcoolice – 705 litri;

  • Produse farmaceutice – 18.901 fiole.

  • În ceea ce privește traficul de țigări, marfa predilectă a contrabandiștilor, în anul 2022, la nivelul I.T.P.F. Giurgiu s-au constatat 107 cazuri cu  107 persoane implicate, context în care s-au confiscat 24.319.960 ţigarete şi 23.637 kg. tutun vrac, în valoare de aproximativ 20 milioane lei.

    (Jurnal)

În ceea ce privește Combaterea infracţionalităţii economico-financiare în cursul anului precedent la nivelul Inspectoratilui județean al Poliției de Frontieră Giurgiu  se manifestă o creștere aq cazurilor Astfel,  anul trecut  au fost constatate 344 infracţiuni de natură economico-financiară (contrabandă, fraude vamale, respectiv de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală). În ceea ce privește valoarea bunurilor confiscate, se […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/a-crescut-valoarea-bunurilor-confiscate-de-politistii-de-frintiera-ai-itpf-giurgiu-care-sunt-cele-mai-traficate-marfuri-peste-granita-alaturi-de-tigari/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=a-crescut-valoarea-bunurilor-confiscate-de-politistii-de-frintiera-ai-itpf-giurgiu-care-sunt-cele-mai-traficate-marfuri-peste-granita-alaturi-de-tigari
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 martie 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.