Accident la Dobreni.Trei persoane ai avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident la Dobreni.Trei persoane ai avut nevoie de îngrijiri medicale

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în localitatea Dobreni. În eveniment au fost implicate un camion de transport marfă și un autoturism.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stațiilor Colibași și Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Un bărbat și o femeie, în vârstă de 50, respectiv 53 de ani, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital. O altă femeie, de aproximativ 50 de ani, a plecat la spital cu mijloace proprii, până la sosirea ambulanței.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, în localitatea Dobreni. În eveniment au fost implicate un camion de…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/accident-la-dobreni-trei-persoane-ai-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 20 ianuarie 2024 18:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.