Ai jucării și nu te mai joci cu ele? Vino cu ele la Târgul de jucării!

Ai jucării și nu te mai joci cu ele? Vino cu ele la Târgul de jucării!

Sunt încă foarte mulți copii săraci care nu au jucării să se joace, dar sunt și foarte mulți copii care au atât de multe jucării, încât nu se mai joacă cu ele.

Pentru a face o bucurie celor care își doresc un pluș, o figurină, un joc, o păpușă sau o mașinuță, ai căror părinți nu și le permit, există soluții: donația sau vânzarea în scopuri caritabile.

Târgul de jucării este o frumoasă tradiție pe care Crucea Roșie o duce mai departe an de an și prin care le oferă copiilor din școlile giurgiuvene să își scoată jucăriile de prisos la vânzare, iar banii obținuți să ajungă la famiile nevoiașe alături de jucăriile care nu s-au vândut.

Benefica acțiune va avea loc sâmbătă, 1 iunie, pe pietonala Mircea cel Bătrân din Giurgiu, unde mii de copii și părinți vor veni să petreacă una din cele mai frumoase zile din an.

Veniți și voi la târg, dragi copii și faceți o bucurie celor mai puțin norocoși!

Sunt încă foarte mulți copii săraci care nu au jucării să se joace, dar sunt și foarte mulți copii care au atât de multe jucării, încât nu se mai joacă…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ai-jucarii-si-nu-te-mai-joci-cu-ele-vino-cu-ele-la-targul-de-jucarii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 mai 2024 20:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.