Vrei să devii polițist? Acum este momentul potrivit pentru luarea unei decizii

Vrei să devii polițist? Acum este momentul potrivit pentru luarea unei decizii

În contextul desfășurării sesiunii de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, respectiv Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca, sâmbătă, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de promovare a profesiei de polițist, în municipiul Giurgiu.

Pornind de la premisa că niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a lua o decizie în ceea ce privește meseria pe care vor să o îmbrățișeze, polițiștii le-au prezentat tinerilor interesați aspecte importante ale profesiei.

Folosind exemple personale dar și situații întâlnite în desfășurarea activității de-a lungul timpului, polițiștii le-au oferit o imagine de ansamblu a principalelor calități necesare a fi deținute de către doritori pentru a avea o carieră împlinită, cum ar fi: corectitudinea, disciplina și asumarea responsabilității.

Totodată, le-au fost înmânate pliante ce conțin informații despre activitatea de înscriere, documente și etapele de recrutare.

Reamintim tuturor cetățenilor că perioada de înscriere se apropie de final, cererile putând fi transmise prin intermediul adresei de e-mail: resurseumane@gr.politiaromana.ro, până la data de 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Anunțul de recrutare și alte informații utile legate de activitatea de desfășurare a înscrierilor, precum și modele ale documentelor sunt disponibile pe site-ul http://gr.politiaromana.ro, secțiunea Carieră-Admitere instituții de învățământ.

În contextul desfășurării sesiunii de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, respectiv Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de Agenți…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/vrei-sa-devii-politist-acum-este-momentul-potrivit-pentru-luarea-unei-decizii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 mai 2024 20:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.