Alexandru Andrei: „Veşti bune pentru agricultorii giurgiuveni!”

Alexandru Andrei: „Veşti bune pentru agricultorii giurgiuveni!”

Veşti bune pentru agricultorii giurgiuveni!
Recent, a fost publicat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru realizarea proiectului ce vizează reabilitarea sistemului de irigaţii Giurgiu-Răzmireşti, zona A+C, un proiect extrem de important pentru fermierii din sudul judeţului, grav afectaţi, în ultimii ani, de urmările secetei.
Reabilitarea zonei A+C din canalul de irigaţii Giurgiu-Răzmireşti este evaluată la peste 483 de milioane de lei (mai exact, 483.331.661 lei), iar la finalul proiectului vor putea fi irigate peste 76.000 de hectare de teren agricol.
Este un pas extrem de important spre rezolvarea uneia din cele mai grave probleme cu care se confruntă fermierii din judeţ: lipsa irigaţiilor şi vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi în realizarea acestui proiect.
Alexandru Andrei (facebook)

Veşti bune pentru agricultorii giurgiuveni! Recent, a fost publicat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru realizarea proiectului ce vizează reabilitarea


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/alexandru-andrei-vesti-bune-pentru-agricultorii-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 19 mai 2023 22:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.