ALTE CAPTURI ALE POLIȚIȘTILOR DE FRONTIERĂ ÎN VAMA GIURGIU: BUNURI DE APROAPE 700.000 DE LEI

ALTE CAPTURI ALE POLIȚIȘTILOR DE FRONTIERĂ ÎN VAMA GIURGIU: BUNURI DE APROAPE 700.000 DE LEI

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de peste 680.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

 În perioada 17-20.10.2023, în cadrul activităților specifice pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră din cadrul PTF și STPF Giurgiu au descoperit aproximativ 5.000 de bunuri constând în articole vestimentare, de parfumerie, marochinărie și încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit că bunurile descoperite aparțin unor pasageri, cetățeni turci, români și bulgari, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior.

Bunurile, estimate la o valoare de peste 680.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de Cuvânt IPTF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma controlului efectuat asupra mai multor mijloace de transport, bunuri în valoare de peste 680.000 lei, care purtau însemnele unor firme consacrate şi prezentau suspiciuni de contrafacere.  În perioada 17-20.10.2023, în cadrul activităților specifice pe sensul de intrare în țară, polițiștii de frontieră din cadrul PTF și STPF Giurgiu au …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/10/20/alte-capturi-ale-politistilor-de-frontiera-in-vama-giurgiu-bunuri-de-aproape-700-000-de-lei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 20 octombrie 2023 16:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.