Apa Service Sa Giurgiu. Achizţie nouă destinată desfundării/decolmatării conductelor de canalizare

Apa Service Sa Giurgiu. Achizţie nouă destinată desfundării/decolmatării conductelor de canalizare

În aceste zile, Apa Service Giurgiu a achiziționat un hidrocurățitor pentru sistemul de canalizare, un echipament extrem de util, dotat cu pompă de înaltă presiune și capotă.

Echipamentul este destinat desfundării/decolmatării conductelor de canalizare cu diametrul de până la 300 mm sau curățării cu presiune de apă a diverselor suprafețe.

https://www.youtube.com/watch?v=JEPjKtwPdvY

Noua achiziție poate fi folosită și la curățarea cu presiune de apă, fiind foarte util acolo unde utilajele clasice de tip Woma nu pot interveni. Este vorba despre zonele cu străzi înguste, alei cu acces limitat ca lățime sau zone rezidențiale de blocuri cu acces limitat.

Acest hidrocurățitor de canalizare, cu pompă de înaltă presiune, ce poate fi transportat remorcat de orice autovehicul și poate fi manevrat foarte ușor în locurile cu spațiu de intervenție limitat, este primul utilaj de acest fel care intră în dotarea Companiei Apa Service.

În aceste zile, Apa Service Giurgiu a achiziționat un hidrocurățitor pentru sistemul de canalizare, un echipament extrem de util, dotat cu pompă de înaltă presiune și capotă. Echipamentul este destinat desfundării/decolmatării conductelor de canalizare cu diametrul de până la 300 mm sau curățării cu presiune de apă a diverselor suprafețe. https://www.youtube.com/watch?v=JEPjKtwPdvY Noua achiziție poate fi […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/apa-service-sa-giurgiu-achiztie-noua-destinata-desfundarii-decolmatarii-conductelor-de-canalizare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 5 februarie 2024 20:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.