USR: Tăiem taxele aberante introduse de PNL. Începem cu taxa pe boală.

USR: Tăiem taxele aberante introduse de PNL. Începem cu taxa pe boală.

USR_PNL

Deputații USR Oana Țoiu și Cristian Seidler. au depus în Parlament un proiect de lege care elimină impozitul suplimentar de 10% pe concediile medicale.
– Taxa inventată de ministrul PNL-ist Boloș se aplică de o lună și a scăzut deja cu 10% veniturile a peste 4.000 de mame, angajate care abia au născut, 9.000 de femei însărcinate cu sarcini cu risc, 25.000 de părinți.
– Angajații, în momentul în care-și iau concediu medical, vor primi cu 10% mai puțini bani. Totul, ca să aibă ei bani de pensii speciale. (Pentru care, apropo, în 2024 au alocat 15 miliarde de lei de la bugetul de stat.)
– Am semnalat această nedreptate ascunsă de Boloș în OUG de anul trecut și am sesizat Avocatul Poporului să o atace la CCR. Acum, am depus și o lege în Parlament. Nu ne oprim până această aberantă taxă pe boală nu este eliminată.
– Cerem dezbaterea legii USR care elimină taxa pe boală în regim de urgență sau aprobarea amendamentelor care anulează prevederea din OUG.

Deputații USR Oana Țoiu și Cristian Seidler. au depus în Parlament un proiect de lege care elimină impozitul suplimentar de 10% pe concediile medicale. – Taxa inventată de ministrul PNL-ist Boloș se aplică de o lună și a scăzut deja cu 10% veniturile a peste 4.000 de mame, angajate care abia au născut, 9.000 de […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/usr-taiem-taxele-aberante-introduse-de-pnl-incepem-cu-taxa-pe-boala/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 5 februarie 2024 20:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.