Aproximativ 43.000 de țigarete, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni

Aproximativ 43.000 de țigarete, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, aproximativ 43.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate.

În data de 18.03.2024, în jurul orei 22:40, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 43 ani, aflat la volanul unui autoturism.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu împreună cu lucrători din cadrul CSO-STPF Giurgiu, au descoperit în portbagaj și într-o cutie portbagaj montată deasupra autoturismului, cantitatea totală de 42.800 de țigarete (2.140 pachete de țigări) de diferite mărci pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 55.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet. 

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, aproximativ 43.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate. În data de 18.03.2024, în jurul orei 22:40, s-a…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/aproximativ-43-000-de-tigarete-descoperite-de-politistii-de-frontiera-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 martie 2024 22:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.