PNL Giurgiu a decis care îi sunt candidații la alegerile locale!

PNL Giurgiu a decis care îi sunt candidații la alegerile locale!

Data de 19 martie, va rămâne o zi importantă pentru PNL Giurgiu, întrucât marți, membrii acestui partid s-au reunit la Mihăilești, pentru desemnarea candidaților la alegerile locale.

Reuniunea a inclus  prezența  celor 33 de primari din cei 54 ai comunelor și orașelor din județul Giurgiu,  un mod original pentru liberali de a-și demonstra forța și unitatea în vederea apropiatelor alegeri  din data de 9 iunie.

La întâlnire a mai participat președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, Deputatul Alina Meclea și Aneta Matei, fost prefect al județului, actualmente secretar de stat în MAI.

Cu această ocazie, toți participanții la ședință au fost de acord ca la președinția Consiliului Giurgiu să candideze senatorul Toma Petcu, iar pentru funcția de primar al municipiul Giurgiu, actualul primar, Adrian Anghelescu.

La rândul său, Deputatul Alexandru Andrei va deschide lista alegerilor parlamentare, urmând să aflăm dacă, va fi trecut pe cea pentru Senat sau pentru cea de la Camera Deputaților.

Absentul zilei a fost actualul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.  Acesta nu a participat la ședință, fiind autosuspendat din PNL Giurgiu.

(Jurnal)

Articolul PNL Giurgiu a decis care îi sunt candidații la alegerile locale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Data de 19 martie, va rămâne o zi importantă pentru PNL Giurgiu, întrucât marți, membrii acestui partid s-au reunit la Mihăilești, pentru desemnarea candidaților la alegerile locale. Reuniunea a inclus  prezența  celor 33 de primari din cei 54 ai comunelor și orașelor din județul Giurgiu,  un mod original pentru liberali de a-și demonstra forța și […]

Articolul PNL Giurgiu a decis care îi sunt candidații la alegerile locale! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/pnl-giurgiu-a-decis-care-ii-sunt-candidatii-la-alegerile-locale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 martie 2024 22:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.