Autoritățile române și bulgare vor să revizuiască procedurile de trecere a podului Giurgiu-Ruse

Autoritățile române și bulgare vor să revizuiască procedurile de trecere a podului Giurgiu-Ruse

În perioada următoare, autoritățile Române și Bulgare se vor întâlni din nou pentru a discuta despre  procedurile de fluidizare a traficului la trecerea frontierei Giurgiu-Ruse, precum și despre achitarea taxei online la trecerea peste Podul Prieteniei .
Miercuri, 13 decembrie 2023, prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu și subprefectul județului Giurgiu, Mirel Brăgaru, au participat la o întâlnire de lucru organizată de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, pe tema fluidizării traficului rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse în perioada următoare.
În cadrul acelei  întâlniri de la sfârșitul anului trecut, , Instituția Prefectului Giurgiu a propus omologililor bulgari ca taxa pentru trecerea Podului Prieteniei pentru autoturisme să poată fi achitată online.
Autorităţile bulgare şi române au început ulterior să revizuiască la faţa locului toate procedurile care au legătură cu trecerea podului peste Dunăre din apropiere de Ruse.
Săptămânile următoare va fi, de asemenea, organizată o vizită comună la faţa locului, cu participarea tuturor instituţiilor din ambele ţări care sunt responsabile pentru trecerea podului şi controlul traficului, transmite BTA.
Acest lucru a fost convenit într-o videoconferinţă de secretarul de stat în Ministerul bulgar al Transporturilor şi Comunicaţiilor, Dimitar Nedyalkov, şi omologul său român Constantin Bunduc.

În perioada următoare, autoritățile Române și Bulgare se vor întâlni din nou pentru a discuta despre  procedurile de fluidizare a traficului la trecerea frontierei Giurgiu-Ruse, precum și despre achitarea taxei…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/autoritatile-romane-si-bulgare-vor-sa-revizuiasca-procedurile-de-trecere-a-podului-giurgiu-ruse/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 22 ianuarie 2024 16:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.