Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat în P.T.F Giurgiu

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, depistat în P.T.F Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism în valoare de aproximativ 75.000 lei, aflat în atenția autorităților din Germania.

La data de 27.03.2024, în jurul orei 22.44, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 45 ani, aflat la volanul unei autoutilitare care transporta pe platformă un autoturism marca Renault, model Kadjar, cu numere de înmatriculare specifice Germaniei.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism în valoare de aproximativ 75.000 lei, aflat în atenția…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/autoturism-cautat-de-autoritatile-din-germania-depistat-in-p-t-f-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 martie 2024 21:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.