Primarul comunei Daia, Florin ȘERBAN: „Pentru mine toți locuitorii localității sunt importanți, copii, tinerii sau seniori, absolut toți…și de aceea implementez proiecte pentru a le oferi un alt standard de viață, de confort, o cât mai mare stabilitate!” (Video)

Primarul comunei Daia, Florin ȘERBAN: „Pentru mine toți locuitorii localității sunt importanți, copii, tinerii sau seniori, absolut toți…și de aceea implementez proiecte pentru a le oferi un alt standard de viață, de confort, o cât mai mare stabilitate!” (Video)

https://www.facebook.com/100000294164743/videos/323396104085977/

Filmulețul de mai sus, ce însoțește acest material, vorbește lesne despre activitatea unui primar dedicat proiectelor pe care și le-a propus, pentru bunăstarea concetățenilor săi. Invitat să ne vorbească despre toate acestea, primarul localității Daia,  ȘERBAN Adrian Florin ne spunea:

„Am destule proiecte  pe care le-am derulat, iar unele urmează să fie demarate. Acum asfaltăm… Este o investiție făcută pe proiectele Anghel Saligny. Asfaltarea se face în Daia și în Dăița,  pe o porțiune de  13 km,  termenul de  finalizare  fiind în luna septembrie, însă personal,  aș dori să finalizăm mai devreme de această dată.

Avem și proiectele de reabilitare, modernizare  a dispensarului, întrucât este extrem de important ca medicul de familie  să aibă toate condițiile. Va fi comparabil cu orice dispensar modern, unde se va acorda asistență medicală de calitate, întrucât  este importantă sănătatea oamenilor este foarte importantă pentru mine. De asemenea  dispensarul va beneficia și de o parcare ce va fi curând amenajată…

Un alt proiect este legat de eficientizarea iluminatului public, în concret este vorba despre 250 de lămpi moderne cu tele-gestiune ce vor putea  fi dirijate prin telefon, pentru a diminua, în funcție de oră, atât intensitatea cât mai ales consumul.

Extindem totodată sistemul de supraveghere video, astfel că vom ajunge la aproximativ 250 de camere montate, în raport cu cele 80 de camere montate în prezent. Un sistem foarte performant, cu camere ce acoperă aproape toate intersecțiile din comună, având o întindere pe o rază de 50-60% din străzi, adică peste jumătate din  comună. Se lucrează la acest sistem de monitorizare video.

Intenționez să amenajez un parc la Dăița, pentru recreerea copiilor, un spațiu de joacă  și cu bănci pentru părinți, dar și pentru bunicii ce îi vor supraveghea pe cei mici.

Este nevoie și de un gard la biserica din Daia pe care îl vom realiza curând…Pentru mine toți locuitorii sunt importanți, copii, tinerii, seniori, absoluți toți și de aceea  implementez proiecte pentru un nou nivel de viață, de confort, de o cât mai mare stabilitate.

Ne-am constituit totodată în ADI”   ( ** Asociație de Dezvoltare Intercomunitară – n.aut).

Întrebat dacă are emoții în privința contracandidatului său, la funcția de primar al localității, pentru alegerile din iunie, primarul Florin Șerban ne-a spus:

„Nu știu dacă am un adevărat contracandidat…Am observat  totuși că au apărut niște mizerii lansate în spațiul  virtual…Asta pentru că sunt contactat de oameni care îmi transmit informații…De exemplu s-a filmat Parcul de la Joița. Probabil ca pe un fapt negativ, dar de fapt  mi s-a făcut un favor, căci în filmarea postată  parcul  arăta  bine, fără gunoaie, fără PET-uri…

Este adevărat că nu s-a putut realiza o investiție, însă nu din motive imputabile mie, ci pentru că, din păcate constructorul a blocat evoluția lucrărilor, întrucât a existat un proces pe rol…Ne-am judecat, și am tot așteptat  rezultatul final al expertizelor… 

Un singur lucru aș avea de spus: Cine nu a fost serios de-a lungul timpului, o să se dovedească…Iar concetățenii mei știu asta și de aceea eu am încredere în ei!” 

(Florian Tincu)

 

**  ADI sunt forme de asociere pe care localitățile și județele au fost obligate să le construiască, aceasta fiind, în lipsa regionalizării, o condiție esențială în accesarea fondurilor de mediu de la Uniunea Europeană  , sunt șanse să semnăm finanțarea până la alegeri, până în iunie.

Articolul Primarul comunei Daia, Florin ȘERBAN: „Pentru mine toți locuitorii localității sunt importanți, copii, tinerii sau seniori, absolut toți…și de aceea implementez proiecte pentru a le oferi un alt standard de viață, de confort, o cât mai mare stabilitate!” (Video) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

https://www.facebook.com/100000294164743/videos/323396104085977/ Filmulețul de mai sus, ce însoțește acest material, vorbește lesne despre activitatea unui primar dedicat proiectelor pe care și le-a propus, pentru bunăstarea concetățenilor săi. Invitat să ne vorbească despre toate acestea, primarul localității Daia,  ȘERBAN Adrian Florin ne spunea: „Am destule proiecte  pe care le-am derulat, iar unele urmează să fie demarate. Acum […]

Articolul Primarul comunei Daia, Florin ȘERBAN: „Pentru mine toți locuitorii localității sunt importanți, copii, tinerii sau seniori, absolut toți…și de aceea implementez proiecte pentru a le oferi un alt standard de viață, de confort, o cât mai mare stabilitate!” (Video) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/primarul-comunei-daia-florin-serban-pentru-mine-toti-locuitorii-localitatii-sunt-importanti-copii-tinerii-sau-seniori-absolut-toti-si-de-aceea-implementez-proiecte-pentru-a-le-oferi-u/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 29 martie 2024 21:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.