Intervenție a pompierilor giurgiuveni la un accident grav într-o comună din Teleorman

Intervenție a pompierilor giurgiuveni la un accident grav într-o comună din Teleorman

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, vineri după-amiază, pe DJ 701, în apropierea localității Gratia (jud. Teleorman). În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile. Una dintre persoane era încarcerată -anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două SAJ și echipaje de Poliție. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Pompierii au folosit accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din autoturism. Acesta era inconștient, fiind transportat la spital cu elicopterul.

Echipajele SAJ au preluat o femeie, în vârstă de 25 de ani, și un bărbat de 44 de ani, ambele persoane fiind transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, vineri după-amiază, pe DJ


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/interventie-a-pompierilor-giurgiuveni-la-un-accident-grav-intr-o-comuna-din-teleorman/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 3 mai 2024 16:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.