Av. CUCULIS despre cazul cântărețului de muzica trap, GHEBOASA, ce stârnește reacții dure dupa prestația de la UNTOLD!

Av. CUCULIS despre cazul cântărețului de muzica trap, GHEBOASA, ce stârnește reacții dure dupa prestația de la UNTOLD!

Cazul cântărețului de muzică trap Gheboasa care a stârnit o sumedenie de reacții  dupa prestația de la UNTOLD, își resimte ecoul și în alte medii decât cele artistice, așa cum menționează Avocatul Cuculis, în legătura cu controversatul artist.

Polițistul Prodan a fost bătut violent de către numitul Gavris (Gheboasa), la instigarea unui prieten de-ai săi în legătura cu un dosar penal pe care polițistul (victima) îl întocmise acestuia cu privire la        infracțiuni la regimul rutier.

Din nefericire pentru polițistul Prodan, faptele lui Gavris (Gheboasa)    s-au prescris, având în vedere tergiversarea nejustificată a Parchetului care ancheta fapta de ultraj și vârsta inculpatului, la data săvârșirii faptei (în minoritate).

Având în vedere violența cu care a fost bătut de Gheboasa, prescrierea acelor fapte, nerespectarea de către Parchet a dispozițiilor instantțelor de judecată, putem afirma că la nivelul Parchetului de pe lângă Judecatoria Tîrgoviște, ori s-au petrecut fapte grave de corupție prin protejarea inculpatului Gavris , fie de gravă neglijență.

Astfel, după 5 ani de zile de tergiversare a dosarului penal, vom fi nevoiți să chemăm în judecată Ministerul Public și personal, procurorii de caz, pentru a răspunde în legătură cu acest dosar ” – mai scrie renumitul avocat despre autorul unor texte de cântece, pe alocuri rasiste și  extrem de vulgare, poreclit GHEBOASA, cu un comportament și un trecut extrem de agresiv,  după cum ni se dă de înțeles din relatarea cazului de mai sus.

Articolul Av. CUCULIS despre cazul cântărețului de muzica trap, GHEBOASA, ce stârnește reacții dure dupa prestația de la UNTOLD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cazul cântărețului de muzică trap Gheboasa care a stârnit o sumedenie de reacții  dupa prestația de la UNTOLD, își resimte ecoul și în alte medii decât cele artistice, așa cum menționează Avocatul Cuculis, în legătura cu controversatul artist. Polițistul Prodan a fost bătut violent de către numitul Gavris (Gheboasa), la instigarea unui prieten de-ai săi […]

Articolul Av. CUCULIS despre cazul cântărețului de muzica trap, GHEBOASA, ce stârnește reacții dure dupa prestația de la UNTOLD! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/av-cuculis-despre-cazul-cantaretului-de-muzica-trap-gheboasa-ce-starneste-reactii-dure-dupa-prestatia-de-la-untold/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 august 2023 20:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.