Azi-noapte: Incendiu pe casa scării unui bloc produs de o lumânare de priveghi

Azi-noapte: Incendiu pe casa scării unui bloc produs de o lumânare de priveghi

26 de persoane, dintre care trei copii, dar și patru animale de companie (câini și pisici) au fost evacuate, azi-noapte, din apartamentele în care locuiau, în urma unui incendiu produs pe casa scării unui  bloc turn, situat pe șoseaua București din municipiul Giurgiu.

Oamenii au simțit un miros puternic de fum pe scară și au sunat la 112.

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ, echipaje de poliție și jandarmi.

Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la etajul cinci, acolo unde au ars parțial două plăci de rigips care erau depozitate pe scară, ghivece cu flori, o masă și cabluri electrice, de televiziune și de internet.

Echipajele medicale au preluat două femei în vârstă de 45 și 67 de ani, care s-au speriat din cauza incendiului. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Pe holul de la etajul cinci, s-a deteriorat peretele scării pe o suprafață de aproximativ patru mp. Pompierii au reușit să limiteze propagarea incendiului la apartamentele de pe scară.

Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de lumânările lăsate aprinse la una dintre uși, în memoria unei persoane care a decedat. Proprietarii nu se aflau la domiciliu în momentul producerii incendiului.

(sursa ISU Giurgiu)

26 de persoane, dintre care trei copii, dar și patru animale de companie (câini și pisici) au fost evacuate, azi-noapte, din apartamentele în care locuiau, în urma unui incendiu produs pe casa scării unui  bloc turn, situat pe șoseaua București din municipiul Giurgiu. Oamenii au simțit un miros puternic de fum pe scară și au sunat la 112. La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ, echipaje de […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/azi-noapte-incendiu-pe-casa-scarii-unui-bloc-produs-de-lumanare-de-priveghi/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 6 februarie 2023 12:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.