Bulgarii au finalizat lucrările; se circulă, din nou, pe două benzi pe Podul Prieteniei

Traficul pe Podul Prieteniei a fost reluat joi pe ambele benzi după ce partea bulgară a efectuat lucrări de reparaţii la carosabil, pe partea bulgară a podului.

Numărul mare de camioane aflate în tranzit a dus la creşterea timpului de aşteptare la ieşirea din România, prin PTF Giurgiu, la 220 de minute.

„Autorităţile bulgare au efectuat lucrări de asfaltare pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu, pe partea de pod pe care o au în administrare, astfel încât în ultimele 24 de ore traficul s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă, fiind dirijat. Astăzi, am observat că lucrările au fost finalizate şi groapa apărută în carosabil, pe pod, în partea bulgară, a fost astupată, astfel încât astăzi traficul a revenit la normal şi se circulă pe ambele benzi pe Podul Prieteniei”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au luat toate măsurile astfel încât circulaţia în PTF Giurgiu să se desfăşoare fluent.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, din cauza numărului mare de maşini, camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 220 de minute la controlul de frontieră, iar cele care intră în România, 50 de minute.

Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 30 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 20 de minute pe cel de intrare în România, prin PTF Giurgiu. (www.agerpres.ro)

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.