CANICULĂ ȘI VIJELII – PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE PATRU SĂPTĂMÂNI

CANICULĂ ȘI VIJELII – PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE PATRU SĂPTĂMÂNI

Prognoza pe o lună a fost emisă marți de Administrația Națională de Meteorologie. Timp de 4 săptămâni, România va trece prin episoade de caniculă sufocantă, care vor alterna cu perioade de vijelii.  

Prognoza meteo săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice, nord-estice și local în cele centrale, dar și deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 07.08.2023 – 14.08.2023

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo săptămâna 14.08.2023 – 21.08.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile sud-vestice.

www.realitatea.net

 

 

Prognoza pe o lună a fost emisă marți de Administrația Națională de Meteorologie. Timp de 4 săptămâni, România va trece prin episoade de caniculă sufocantă, care vor alterna cu perioade de vijelii.   Prognoza meteo săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023 Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-vestice, iar în …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/07/25/canicula-si-vijelii-prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-patru-saptamani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 25 iulie 2023 17:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.