Caz cutremurător în Bihor. O fată a reclamat la poliţie că a fost violată de tată şi bunic. „Din ce ştiu, tatăl o punea să doarmă cu el în cameră”

Adolescenta, elevă în clasa a Xll-a la un liceu din oraşul Aleşd, a depus plângerea penală împotriva celor doi bărbaţi pe 5 ianuarie. În aceeaşi zi, spun localnicii, ea şi-a împachetat toate lucrurile şi s-a mutat în localitatea Bucea, din judeţul Cluj, unde locuieşte mama şi sora ei mai mică, de care a fost despărţită în urmă cu 10 ani, când cei doi soţi au divorţat. 
Caz cutremurător în Bihor O fată a reclamat la poliţie că a fost violată deopotrivă de tată şi bunic. ~Din câte ştiu, tatăl o punea să doarmă cu el în cameră
Tânăra locuia în satul Groşi, din comuna Auşeu, unde localnicii bănuiau de mult timp că fata este victima unor abuzuri, însă n-au sesizat autorităţile de teamă. „E o fată frumoasă şi cuminte. Dar ei o băteau, ea n-avea voie să iasă nicăieri, cu nimeni. Se întâmplau foarte multe, din câte ştiu, tatăl ei o punea să doarmă cu el în cameră. Dar ea nu a spus niciodată, nimic, până acum, era foarte retrasă”, a declarat, pentru adevarul.ro, o sursă locală. 
Nici profesorii ei nu au bănuit vreodată că ar avea probleme căci tânăra nu s-a plâns niciodată. 
Cert este că, în prezent, cazul se află în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, dosarul fiind deschis pentru două infracţiuni de viol asupra unei rude minore a făptuitorului. 
Cei doi bărbaţi neagă, însă, acuzaţiile susţinând, potrivit alesdonline.ro, că fata a inventat întreaga poveste, sfătuită de vreo prietenă, pentru a putea fugi la mama ei.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.